Technology
Introducing new technology and applying innovative ideas
Technological innovation
EMMET pursues high-level product design by combining technological innovation with innovative design. The high level of evaluation received from our partners demonstrates how much effort we are putting into meeting customer expectations.
We don’t just aim to meet customer requirements but also strive to elevate their standards through our product development. Our fundamental motto in product development is to introduce new technologies and apply innovative ideas. While this process may not be easy, we take satisfaction in launching products that exceed mainstream expectations in the market and witnessing customers being moved by them.
새로운 기술 도입과 혁신적인 아이디어 적용
EMMET은 기술 도입과 혁신적인 디자인을 결합하여 고난이도의 제품 설계를 추구합니다. 협력사로부터 받은 높은 평가는 우리가 고객의 기대를 충족시키기 위해 얼마나 노력하고 있는지를 입증합니다.
우리는 고객의 요구를 단순히 충족시키는 것에 그치지 않고, 고객의 수준을 높이는 방향으로 제품을 개발합니다. 이를 위해 새로운 기술을 도입하고 혁신적인 아이디어를 적용하는 것이 저희의 제품 개발의 핵심 가치입니다. 이러한 과정은 쉽지 않겠지만, 우리는 시장에 대중의 기대를 뛰어넘는 수준의 제품을 선보이며, 이를 보고 감동하는 고객의 모습을 지켜보며, 우리의 노력에 보람을 느낍니다.
Glass Etching Technology #1
Designing & Launching Glass Foot File Product Combining New Material ‘Glass’ with Semiconductor Technology
✓ 신소재 ‘유리’와 ‘반도체 기술’ 을 결합한 유리풋파일 제품 설계 & 런칭
- 풋파일의 강한 자극과 피부상처 최소화기술
- 유리 소재로 세척 용이, 위생적인 사용 가능
- 2-in-1 구조로 사용 편의성과 만족도 향상
- Minimizing issues with foot files such as 'strong stimulation and skin abrasions
- Enhanced hygiene management made easy with easy-to-clean glass material
- 2-in-1 structure enhances usability and satisfaction
Silicone
& Graphene Fiber
#2
Silicone for Skin Moisturization and Graphene Fiber for Antimicrobial Properties
✓ 피부 보습용 실리콘과 신소재 그래핀 섬유의 결합
- 보습력을 높이는 실리콘 양말 기술 특허 획득
- 99% 향균섬유 그래핀 신소재로 피부병 방지
- 크레오라 섬유로 24시간 착용해도 편안한 착용감
- Non-toxic silicone for skin hydration and moisturizing effect
- Graphene fiber with 99% antimicrobial properties to prevent skin diseases
- Comfortable wear for 24 hours with Creora Spandex
New Concept Solid Broth #3
Design & Launch of a New Concept Solid Broth Product in ‘Ball’ Form in the Powdered Broth Market
✓ 가루 육수 시장에서 ‘알‘ 형태의 신개념 고체육수 제품 설계 & 런칭
- 가루육수의 '알' 형태의 고체화 기술
- 합성제, 화학부형제, MSG 없이 육수 품실, 맛 향상
- 음식쓰레기 발생 최소화 및 사용편의성 향상
- Implementation of quality and flavor similar to broth packs and powdered broths
- Achieving solidification without the use of MSG, synthetic additives, or chemical stabilizers
- Minimizing food waste by eliminating residual broth and enhancing user convenience
Challenging food ingredients
#4
New ingredient combinations and quality maintenance techniques for leading the healthy snack market
- 품질유지가 까다로운 곤약성분의 밀가루 배합기술
- 보존제없이 식품소비기한 연장
- 저칼로리 식품으로 건강간식으로 품질 개선
- Combination technology of flour with challenging agar ingredients for quality maintenance
- Extending the shelf life of food products without preservatives
- uality improvement for healthy snacks with low-calorie foods
Digital Marketing News & Blog
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